Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

23 Eylül 2011 Cuma

Tofaş 66-61 WKS Slask Wroclaw(Hazırlık Maçı)




Lig öncesi hazırlıklarına Polonya'da katıldığı turnuva ile devam eden Tofaş, Polonya Kasztelan Kupası ikinci maçında WKS Slask Wroclaw'u 66-61 mağlup etmeyi başardı.


Tofaş maça Steele, Nichols, Can Altıntığ, Can Özcan ve Ruzic beşi ile başladı. İlk sayılarını Ruzic ile buldu. Can Özcan basketi ile maça 4-0 ile başladı.Mladenovic ve Buczak ile seri yakalayan Slask ilk çeyreği 20-19 önde kapattı.


İkinci çeyreğe Can, Uğur, İnanç, Buckman ve Ruzic beşi ile başladı. İkinci çeyrek karşılıklı boş hücumlarla başladı. Tofaş adına ilk sayılar İnanç Koç'tan geldi.Savunmadaki direncini düşürmeyen ve hızlı hücumdan bulduğu sayılar ile temsilcimiz ilk yarıyı 35-27 önde kapattı.

Tofaş,üçüncü çeyreğe Steele, Nichols, Can Özcan, Buckman ve Ruzic beşi ile başladı. Nichols ve Steele ile sayılar bulan takımımız ikinci dakikayı 42-29 önde geçti.Hücumdaki top kayıplarını Bochno’nun faulden bulduğu sayılar ve Graham’ın üçlüğü  ile değerlendiren Slask üçüncü çeyrek sonunda farkı 10 sayının altında indirmeyi başardı. Üçüncü çeyreği Tofaş 47-55 önde kapattı.

Son çeyreğe Steele, Can Altıntığ, Kenan, Buckman ve Samet beşi ile başladı.WKS Slask Wroclaw, iyi başladı ve Graham'ın üçlüğü ile farkı 50-55 ile 5'e indirdi. İlk sayımız Samet’in faulü ile geldi. Buckman’ın sayıları ile 3.dakikada skoru 58-50’ye gitirdi. Buczak’ın üçlüğü ile 3 dakika kala Slask skoru 57-60’a getirdi. Steele’nin sayıları ile üstünlüğü koruduk ve son 2 dakikaya 62-57 önde girden Tofaş, yapılan taktik faulleride sayıya çeviren takımımız sahadan 66-61 galip ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More