Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Eylül 2011 Cumartesi

Olin 74 - 36 Daçka ( Hazırlık Maçı )



Olin Edirne İtalya’ya gitmeden önce ilk hazırlık maçını bugün İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda 
Darüşşafaka ile oynadı.


Maça daha derli toplu başlayan taraf Daçka idi. Daçka ilk dakikalarda Kerem Hotiç’in elinden bulduğu sayılarla skoru 6-0 yaptı. Olin Edirne ilk sayılarını serbest atıştan Stimac’la kazandı ve skoru 6-2 yaptı. İlk 5 dakika 8-2 Daçka üstünlüğünde geçildi. Olin Edirne’nin bu dakikalarda oyun kurmakta zorlandığı ve  savunmasını oturtamadığı gözlendi. İlk periyotun ikinci bölümünde Olin Edirne yavaş yavaş oyuna ağırlığını koyarken  Wes Wilkinson ve Chris Wright’ın sayılarıyla ilk periyotu 13-11 önde kapadı.
İkinci periyot Olin Edirne daha etkili olmaya başladı ve bu periyotta oyunun kontrolünü tamamen eline alarak özellikle savunmada Daçka’ya fırsat vermemeye başladı. Periyotun ilk 5 dakikası Olin Edirne’nin 20-14 üstünlüğü ile geçilirken Daçka bu bölümde sadece 3 sayı bulabildi. Olin Edirne bu bölümde özellikle Wladimir Stimac ile bulduğu sayılarla maçın ilk yarısını 30-20 önde kapayan taraf oldu.Maçın ilk yarısında Olin Edirne’de Wladimir Stimac 11, Wes Wilkinson 6 sayı ile oynarken Daçka’nın en skorer ismi 11 sayı ile Kerem Hotiç oldu.

Maçın ikinci bölümünde Olin Edirne maça tamamen ağırlığını koydu. 3. periyot Olin Edirne’nin sıkı savunması karşısında Daçka sadece 6 sayı bulabildi. Olin Edirne bu periyotta 17 sayı üreterek son periyota 47-26 önde girdi.
Son periyotta Olin Edirne hem savunma sertliğini sürdürdü hem de hücumda daha etkili taraf olurken periyot skoru 27-10 Olin Edirne lehine olurken maçın sonucu da 74-36 Olin Edirne lehine tescillendi.


Olin Edirne: Mahir Bayrak ( ), Levent Yavuz (6 ), Chris Wright (3 ), Mustafa Abi ( ), İvan Lilov (10 ), Wladimir Stimac (19 ), Uğurcan Aksoy ( ), Yiğitcan Vardal ( 5), Wes Wilkinson (15 ), Polat Kocaoğlu (5), Erhan Yetim (2), Fırat Töz (4 ), Davud Kamer (2 )




Darüşşafaka: Joey Rodriquez ( 2), Tuğberk Gedikli ( 2), Gökhan Sunter (5 ), Kaan Göğüş (5 ), Semir Akdemir ( ), Yunus Sonsırma (5 ), Kerem Hotiç ( 11), Melih Sevdik ( ), Enez Doğanlı (4 ), Burak selen ( ), Kerem Öztoprak (2 ), Merthan Mutlu ( )

1.Periyot: 11-13
2.Periyot: 9-17
3.Periyot: 6-17
4.Periyot: 10-27

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More