Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

4 Eylül 2011 Pazar

Eurobasket 4 Eylül Tahminleri







771 B. Britanya - Portekiz

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS Portekiz lehine
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI


Turnuvaya ön elemeler sonucu gelen Portekiz turnuvanın iyi basketbol oynayan ekiplerinden Britanya önüne çıkıyor

Portekiz bugüne kadar yaptığı 3 maçı da kaybeden bir ekip.Sınırlı kalitede ki basketbollarını buraya getirmeleri başarı.Tavaresin sayıları,Evora'nın pota altı etkinliği ile bir şeyler yapmaya çalışsalarda yeterli katkıyı alamadılar.Zaten antrenörünün dediği gibi onlar başka bir ligin takımı.

Büyük Britanya istikrarla gelişen bir basketbol oynuyor.Oyun kurucu eksiklikleri gözükse de 18 yaşında ki Van Oostrum bu açığı ileride kapatabilir.Luol Deng'in sırtında giden sadece skor opsiyonları değil.Deng 3 kategori de birden takım lideri.

Bu karşılaşma da daha kaliteli olan takım Britanya'nın galibiyeti yüksek olasılık.Sayı bahsi zor gözükse de üst düşünülebilir.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:150.5 ÜST GÜVEN:5/10



775 İtalya - Fransa

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS İtalya lehine
SAYI BAREMİ:144.5 SAYI

Namağlup Fransa ve skoreri Parker bugün de İtalya önüne çıkıyor.

Fransa Almanya'da dahil her ekibi yenerek grupta lider konuma yükseldi.Takımı Parker dışında Noah ve Batum'da taşıyor.Çok skor atıp az yiyorlar.Almanya'ya dahi 75 sayı atabildiler

İtalya grupta Almanya ve Sırbistan mağlubiyetleri yaşadı.Bargnani ve Galinelli takımı sürüklüyor.Sadece Letonya'yı yenebildiler.

İtalya bugün galibiyete daha çok ihtiyaç duyan ekip.Fransa ise her önüne geleni eziyor.İki ekip arasında oynanan son 5 maçın 4ü düşük skorla bitti.Yine düşük skor bekliyorum.Fransa kazanır.

TS:144.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:5/10


776 Polonya - Türkiye

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,13.5 SAYI MS Polonya lehine
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Grubumuzda 3. sırayı almak isteyen Polonya milli takımımız önüne çıkıyor.

Polonya grupta sadece Portekiz galibiyeti alabilmiş bir ekip.Takımı Kelati taşıyor.Portekiz dışında ki 2 rakibi İspanya ve Litvanya'dan ortalama 90 sayı yediler.Attıkları sayı ortalaması ise 78 civarında oldu.

Biz ise bütün maçlarda iyi mücadele ettik.Rakiplerimizi iyi savunduk.Takımın liderleri 2
Ömer oldu.Fakat sayı ortalamalarımız çok yakın.Takımda çift haneli sayı ortalamasına sahip
5 oyuncu var.Yediğimiz sayı ortalaması 64 olurken attığımız sayı ortalaması ise 79

İki takım en son 2009 Avrupa Şampiyonasında oynamış ve maçı 87-69 almıştık.Bugünde farklı bir sonuç beklemiyorum.Özellikle ilk devreden millilere güveniyorum.Sayı bahsinde ise 148.5 alt güzel duruyor.

İY:2 GÜVEN:6/10
TS:148.5 ALT GÜVEN:6/10




782 Litvanya - İspanya

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS Litvanya lehine
SAYI BAREMİ:159.5 SAYI


Grubumuzda iki namağlup ekip oynuyor.Litvanya'da Petravicius oynamayacak.

Litvanya özellikle bizimle karşılaştığı maçta çok yoruldu.Takımın en önemli yanı skorun dağılması.Kaukenas turnuvayı çok iyi şut seçimi ile geçiriyor ve takımın skor lideri.

İspanya ise takım halinde beklenenden uzak bir basketbol oynuyor.Takımın skor lideri Pau Gasol skor dışında blokta da etkin.İspanya her turnuva da olduğu gibi yavaş yavaş yükselen bir grafik tercih ediyor.Maçları alırken beklenen farkı yapmadılar.

İki takım arasında en son oynanan maç İspanya'nın 70-84 üstünlüğü ile bitmişti.Bugün ev sahibinde Petravicius oynamayacak.Bu Litvanya için hücum pick and roll'lerinde problem olabilir.Önce alt,sonra ise Litvanya öneriyorum.Zor maçın tahmini de zor ve düşük güvenli...

MS:1 GÜVEN:5/10
TS:159.5 ALT GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More