Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

8 Mart 2012 Perşembe

Trabzonspor'dan Hakem İsyanı!



Trabzonspor bugün uzatma sonunda yenildiği Banvit maçının sonunda ki bir pozisyon nedeniyle maçın hakemlerine ateş püskürüyor.

Trabzonspor maçın sonunda ki faul atışına  (Skorda 80-78 öndeyken Chuck Davis'in kaçırdığı son serbest atış sırasında Kenan Bajramovic'in içeriye çok erken girdiğini öne sürüyorlar)  itiraz ederken,takım menajeri Muammer İyiterzi konuyla ilgili olarak "Top Davis'in elindeyken Bajramovic yanındaki oyuncularımızı geri itip içeri girdi ve ribaundu alıp maçı uzatmaya götüren basketi attı. Hakemlerin bu ihlali ve faulü değerlendirememesi şaşırtıcıydı. Eksik kadromuza rağmen galibiyete çok yaklaşmıştık. Yazık oldu" dedi.

Trabzonspor resmi web sitesi de konuyla ilgili bir metin yayınladı.Yayınlanan metin şu şekilde:

Takımımızın Banvit ile oynadığı maçta Rüştü Nuran, Ali Şakacı ve Yücel Çilingir’den oluşan hakem üçlüsünün yanlı yönetimi sonucu etkiledi.

Buna göre takımımız etkili başladığı maçın son 8 saniyesine 80-78 önde girerken, Banvit lehine verilen faul kararı sonrası Davis'in atışları esnasında rakip oyuncuların ihlalleri hakemler tarafından görmezden gelindi.

Bunun yanı sıra maçın son periyodunda Kerem’in yaptığı nizami blokta topun inişe geçtiğini belirten hakem üçlüsü basketi geçerli saydılar. Ayrıca Banvit Kulübü yetkililerinin bulunmaları yasak olan hakem masasında oturarak, pota altında oyuna müdahale etmelerine yine Rüştü Nuran, Ali Şakacı ve Yücel Çilingir’den oluşan hakem üçlüsü seyirci kaldılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More