Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

6 Mart 2012 Salı

Handikap Avantajıyla Erdemir



702 Erdemir - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMi:161.5 SAYI


Beko Basketbol Ligi'nde 21. hafta Erdemir'de açılıyor.Evsahibi yenilmezlik unvanına son verdiği Beşiktaş Milangaz'ı ağırlıyor.

Erdemir ligde play-off kovalayan ekiplerden biri.Takımın skor yükünü Antwayne Robinson,Gerrod Henderson ve Soner Şentürk çekiyor.Henderson geçen hafta içinde parkeye çıkabildi.Sahasında 74.22 sayı ortalamasıyla oynayan ekibin genel sayı ortalaması 71.8 sayı.

Beşiktaş Milangaz yabancı seçimlerinde ki isabetli tercihler ile dikkati çeken bir ekip.Takımın skorunu Zoran Erceg,Marcelus Kemp,Carlos Arroyo,Adam Morrison,David Hawkins ve Pops-Mensah Bonsu üstleniyor.Serhat Çetin son maçlarda çok iyi bir performans gösteriyor.86.7 sayı ortalması ile oynayan ekibin deplasmanlarda ki ortalaması da 87.0 sayı.

Erdemir kendi sahasında tempoyu yükseltmeyi pek tercih etmeyen bir ekip.Erdemir antrenörü Ahmet Çakı "Böyle büyük bir maçı kazanmaya ihtiyacımız var. Ligde kolay maç yok. İyi hazırlanıp seyircimizin de tam desteği ile kazanmak istiyoruz.'' dedi.Sert savunma yapmalarını ve maça son topa kadar asılmalarını bekliyorum.Bu nedenle MS:1 ve 161.5 sayı altı tercihlerim olacak.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:161.5 ALT GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More