Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

1 Şubat 2012 Çarşamba

Beşiktaş Formasız Kaldı!


FIBA Eurochallenge İkinci Tur K Grubu’nda bu akşam 19.00′da Pardubice ile Çek Cumhuriyeti’nde karşılaşacak olan Beşiktaş Milangaz formasız kaldı.


Kafile Prag'a indikten sonra, malzeme çantalarının Atatürk Havaalanı'ndaki görevliler tarafından uçağa yüklenmediği ortaça çıktı. Bunun üzerine İstanbul'la yapılan görüşmeler sonrasında malzemelerin bu sabahki uçakla gönderilmesi kararlaştırıldı. Ancak bu defa da uçak seferi iptal oldu ve Beşiktaş formasız kaldı.

Beşiktaş Coachu Ergin Ataman olayı Twitter'dan şu şekilde haber verdi:

-Bu aksam pravducie ile oynayacagimiz avr kupasi maci tehlikede. Fiba ile temas halindeyiz. Cok ciddi bir magduriyet soz konusu.

-Dun prag ucusumuzda thy formalarin oldugu malzeme cantasini ucaga koymayi unuttugu icin, malzemeler bu sabahki ucusla gelecekti. Ucus iptal.

Formalar gelmezse maçın ertelenmesi söz konusu olacak. Benim tahminim ise Beşiktaş Milangaz 20-0 hükmen mağlup sayılacak.

Konu ile görüşen Haber1903 Beşiktaş Milangaz Takımı Antrenörü Ergin Ataman ; " Şu anda FIBA ile temas halindeyiz. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Rakip takımın başka renkte ki bir forması ile maça çıkabiliriz. Bu karşılaşmada Beşiktaş formasını giyemiyoruz. Türk Hava Yolları bu sabahki uçağı ile malzemelerimizi gönderecekti fakat hava şartlarından dolayı uçak yola çıkamadı. Türk Hava Yollarının şu anda yapabileceği bir şey yok. Eğer FIBA sorunu çözemezse hükmen mağlup olup, Avrupa kupalarından eleniriz" diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More