Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

12 Şubat 2012 Pazar

Karakaş:Takımımıza Sahip Çıkacağız





Beko Basketbol Ligi'nde son sırada yer alan Bandırma Kırmızı'ya 77-71 mağlup olan Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, Panathinaikos yenilgisinin ardından oyuncularının lige konsantre olamadıklarını söyledi.

Karakaş yaptığı açıklamada, karşılaşmada kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, “Beklenmedik bir yenilgi aldık, ama mücadele etmezsen beklenir hale gelir. Sporcularımız belki yorgunluktan, belki kafa olarak Panathinaikos yenilgisinin ardından konsantre olamadılar” dedi.

Genç oyunculardan kurulu Bandırma Kırmızı'yı tebrik eden Karakaş, “Canla başla mücadele ettiler ve maçı kazandılar. Hepsi genç oyuncular, inşallah Türk basketboluna faydalı olacaklar. Mağlubiyet de bazen ders verir insanlara, galip gelsek aldatabilirdi. Sporcularımız da herhalde bunu değerlendirecektir” diye konuştu.

Nedim Karakaş, baş antrenör Neven Spahija'nın istifasının söz konusu olmadığını da kaydederek, “Takımımıza sahip çıkacağız. Spahija'nın istifa etmesini beklemiyorum. Öyle bir şey yok. Takımdaki basketbolcuların hepsi çok tecrübeli, üst düzey oyuncular. Çıkıp kendilerini göstermeliler. Antrenör şunu yaptı, bunu yaptı gibi bahaneler gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir mağlubiyet bazen her şeyi normale çevirir” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More