Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Şubat 2012 Çarşamba

Spor Toto Türkiye Kupası Tahminleri









731 Beşiktaş - Aliağa Petkim

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS ALİAĞA LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI


Marcelus Kemp'li kadrosuyla Konya'ya giden Beşiktaş Milangaz,kupa çeyrek finalinde Aliağa Petkim'in karşısına çıkıyor.

Beşiktaş Milangaz ligde son 7 maçını da kazanarak bir seri yakaladı.Adam Morrison takıma çabuk adapte oldu ve bir çok alanda takıma katkı veriyor.Takımı skorda taşıyan isimler Arroyo,Erceg,Morrison,Bonsu,Hawkins ve Kemp oluyor.Kemp uzun süren sakatlığını atlattı ve Konya'ya giden ekipte yer aldı.Erceg sakatlığını tamamen atlatamadığı için parkeye büyük ihtimalle çıkamayacak.

Aliağa'da lig performansı çok umut verici durumda.Takımı skorda sürükleyen oyuncuların arasında yerli rotasyonunda olan isimlerin de yer alması takıma genişlik katıyor. Toolson,Ümit Sonkol,Ersin Görkem takımın skorerleri.Ratkovica top dağıtımında,Qvale ise pota altında görevlerini iyi yapıyor.

Aliağa mücadeleyi seven,kolay kolay maçı bırakmayan bir ekip.Beşiktaş Milangaz önünde de kolay kolay teslim olmayacaklarını düşünüyorum.İlk devre sonunda skorer kimliğini kullanacak Beşiktaş'ın 3.5 sayılık ilk yarı handikapını aşması çok olası.Tercihim İY:1.Baremin aşılmayacağını ve sistem kuponları için İY-MS:1/2 tercihinin denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:158.5 SAYI ALT GÜVEN:5.5/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:3/10


736 Galatasaray - Antalya Bşb

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,12.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI


Geçen haftayı 2 önemli gaibiyetle kapatan Galatasaray Medical Park kupanın ilk maçında Antalya BŞB önüne çıkıyor.

Galatasaray Medical Park geçen hafta büyük önem taşıyan galibiyetlere imza attı.Takım çok formda ve mücadele gücü üst düzeyde.Takımı skorda Josh Shipp,Jaka Lakovic,Mert Shumpert taşıyor.Rakibi yıldıran savunmayı yapan oyunculardan Lucas ribaundlara da katkı veriyor.

Antalya BŞB ligde kalmak için savaşan bir ekip.Takıma geçen ay katılan Scottie Reynolds skorer kimliği ile ekibe güç kattı.Fakat savunma açısından hala iyi değiller.Halen ligin en çok sayı
yiyen ekibi durumundalar(Maç başına 87.16 sayı).Takımda skorer yönü ön plana çıkan oyuncular ise Jelovac,Fisher,Kedrick Brown ve Reynolds.

Son haftalarda formda olan Galatasaray Medical Park,bu maçı da farklı alacak güçte.Ligde oynanan Antalya BŞB maçını 76-88 kazanan sarı-kırmızılı ekipin handikapı aşacağını düşünüyorum.Oran arttırmak için İY-MS:1/1 denenebiliceğini ve baremin aşılacağını düşünüyorum.


MS:1 GÜVEN:6/10
TS:158.5 ÜST GÜVEN:5.5/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:3/10

 Tweetle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More