Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

18 Şubat 2012 Cumartesi

Akhisar Handikap Avantajını Kullanır..





838 Balikesir Basketbol - Akhisar Bld

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,3.5 SAYI MS AKHİSAR BLD LEHİNE


TB2L'de 25. hafta maçları devam ederken,play-off mücadelesi veren Best Balıkesir kendisi gibi play-off kovalayan Akhisar Belediye'yi ağırlıyor.

Best Balıkesir sezonu planladığı yerin üstünde bir derece ile sürdürüyor.Ligin 10. sırasında ki ekip maç başına 71.3 sayı ortalamasına sahip ve kendi sahasında bu ortalamayı 72.25'e çıkarıyor.Takımı skorda ve savunma yönünde Charles Jackson sürüklerken,TB2L asist krallığında zirve mücadelesi veren Cemal Bayraktar ve Selahattin Akyol oyunu iyi organize ediyor.Takımın diğer skorer isimleri ise Orbay Kaya,Yunus Akçay ve Mehmet Özdoğan oluyor.3 sayılık atışlarda %31.8 olan üşük yüzde ile problem yaşayan takımın en önemli handikapı bu.

Akhisar Belediye son 3 sezondur Akhisar formasını giyen Tyrone Nelson'un yüksek şut isabet oranı ve savunma katkısı ile sonuca giden bir ekip.Takımın diğer skorerleri Güven Esmer ve Levent Demirci olurken takımın saha içi şut isabet oranları düşük kalıyor.3 sayı yüzdesi %30,9 olan ekibin 2 sayılık atışarda isabet oranıysa %48.4 oluyor.Takım maç başına 72.1 sayı atarken deplasmanlarda ki sayı ortalaması 75.36 ile daha skorer görünüyor.

Ligin ilk devresinde Akhisar'da oynanan maçı 88-82 kazanan Akhisar Bld. bu maçta da avantajlı gözüküyor.Best Balıkesir son 2 iç saha maçını kazanırken rakibin ribaund üstünlüğüne engel olamadı.Akhisar Bld. ise sondan önceki deplasman maçını kazanırken rakibe büyük bir ribaund üstünlüğü kurdu.Handikap avantajı bu maçta tercihimi belirleyen unsur olacak.MS:2 ve iY-MS:1/2 de yüksek oranı ile sistem kuponlarında yer almalı.

MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More