Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

8 Nisan 2012 Pazar

Anadolu Efes Sertlikle Handikap Aşar





815 Bandirma Kirmizi - Anadolu Efes

HANDİKAPLAR:8.5 SAYI İY,16.5 SAYI MS BANDIRMA KIRMIZI LEHİNE
SAYI BAREMİ:145.5 SAYI


Ligden düşmesi kesinleşen Bandırma Kırmızı kendi sahasında liderlik hesabını yapan Anadolu Efes'i ağırlıyor.

Bandırma Kırmızı ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu geçen haftalarda.Takımın sayı yükünü İbrahim Yıldırım,Jerome Mc Ghee,Şafak Edge ve Paul Miller çekiyor.Maç başına 67.0 ortalama ile sayı atıyorlar.Son galibiyetlerini 7 hafta önce almışlardı.Kendi sahalarında direnç göstermeye çalışan ilk yarılar oynuyorlar.Fakat maç sonlarında tecrübeye yeniliyorlar.

Anadolu Efes ligin 2. sırasında ve liderlik peşinde.Takımın sayı yükünü Aleksander Vujacic,Dusko Savanovic ikilisi üstleniyor.Terance Kinsey'in de önemli bir katkısı oluyor ve 7.5 sayının üzerinde sayı ortalamasına sahip 4 oyuncuya daha sahipler.Maç başına 82.5 sayı ortalamaları var.Anadolu Efes'te sakatlığı süren Kinsey ve Vujacic'in süre alıp almayacağı belirsiz.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Anadolu Efes 80-56 kazanmıştı.Bu maçta da pota altında üstünlük kuracaklarını düşünüyorum.Zouros döneminden bu yana sertlik düzeyi artan bir savunma yapan Anadolu Efes handikap aşarak kazanır.Sertliğinde 145.5 sayının altını getireceğini düşünüyorum.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:145.5 ALT GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More