Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

6 Nisan 2012 Cuma

Türkiye Ligleri Tahminlerim (06.04.2012)



751 Pertevniyal - Ormanspor

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,0.5 SAYI MS ORMANSPOR LEHİNE


TB2L'de normal sezonun son 3 haftasına girilirken ligde kalma mücadelesi veren iki takım Pertevniyal ve Ormanspor İstanbul'da karşılaşıyor.

Pertevniyal genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir ekip.Takımın skor opsiyonunu yeni transfer Myles Mckay,Soykan Yikilmaz,Burak Can Yildizli ve Ramazan Tekin sağlıyor. Kötü bir 3 sayı yüzdesine sahipler.Ribaundları iyi alan oyunculara sahipler.Yardımlaşmayı iyi yaptıkları söylenemez.Takım kendi sahasında ki son 2 maçını kazandı.Maç başına 72.9 sayı ile oynuyorlar.Sahalarında deplasmanlara göre daha iyi durumdalar.

Ormanspor kümede kalma mücadelesi içinde son haftaları galibiyetle geçiyor.Son 3 maçlarını kazandılar.Takımın skor yükünü Mehmet Sinan Özgür,Erhan Kocamiş üstleniyor.Maç başına 70.5 sayı ortalamasına sahipler..Deplasmanlarda sadece 4 maç kazanabildiler.

Bu karşılaşma iki taraf içinde önemli.Bu nedenle savunmaların ön plana çıkacağı bir maç olması muhtemel.Ben çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum.Son 3 maçta potasında ortalama 66 sayı gören Ormanspor'un son 3 maçta ortalama 77.6 sayı yiyen Pertevniyal'i durduracağını düşünüyorum.Bu nedenle MS:2 bana mantıklı bir tercih gibi geliyor.

MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:2/2 GÜVEN:4/10


753 Türk Telekom - Galatasaray

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS TÜRK TELEKOM LEHİNE
SAYI BAREMİ:160.5 SAYI

Ligde ki play-off hedefine ulaşmaya çalışan Türk Telekom,lider Galatasaray Medical Park'ı ağırlıyor.

Türk Telekom son haftalarda yaşadığı çıkış ile 9. sıraya çıktı.Takım son 4 maçının 3ünü kazanırken geçen haftada Banvit'e deplasmanda direnerek yenildi Takımın skor sorumluluğunu Darius Washington,Michael Wright ve Kaspars Kambala üstleniyor.Banvit maçında iyi savunma yapma arzuları sonuç vermedi.Maç başına 80.0 sayı ortalamasına sahipler.Bu rakam kendi evlerinde düşüyor.

Galatasaray M.P geçen hafta sonunda mükemmel bir 3 sayı yüzdesi ile oynadığı maçta ezeli rakibi Beşiktaş'ı yenerek morallerini yükseltti.Takıma yeni katılan Djedovic ekibe çabuk uyum sağladı.Takımın skor yükünü Jaka Lakovic ve Preston Shumpert üstleniyor.Jamon Lucas takımın en önemli savunmacısı.Cevher Özer de geçen maçta çok formda gözüktü.Takım halinde topu çok iyi paylaşıyorlar.Savunma anlamında da ligin en az sayı yiyen 2. ekibi durumundalar.

Bu karşılaşma da Türk Telekom direnmeye çalışacak.Takım olarak savunmaları halen kötü ve rakiplerini durduracak rotasyona sahip değiller.İstanbul'da oynanan maçı 82.75 kazanan Galatasaray M.P bu maçta da ilk yarıdan alınmalı.

İY:2 GÜVEN:6/10
TS:160.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More