Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

8 Aralık 2011 Perşembe

Carter Maça 20 Dakika Kala Takıma Geldi,%100 İsabetle 32 Sayı Attı!


Evet.Başlığı yanlış okumadınız.Salı günü takımı Vestel ile ilişkisi kesilen Justin Carter,yeni takımı Tire Belediyesi'nin Uşak  Üniversitesi Belediyespor maçından 20 dakika önce yeni takımına katıldı.Antremana dahi çıkamayan Carter,4/4 2 sayı,7/7 3 sayı 3/3 serbest atış isabetiyle 32 sayı attı.Hikaye şöyle gelişti.


Tire Belediye Kulüp Başkanı Edip Adanalı, daha önce de takip ettikleri Carter’ın beğendikleri bir basketbolcu olduğunu söyleyerek, Vestel’in kendisini bırakma düşüncesi olduğunu öğrendikten sonra irtibata geçtiklerini ve  transferini gerçekleştirdiklerini söyledi.

ABD’li oyuncuyla dün sabah temasa geçtiklerini ve saat 12 gibi Manisa’ya gittiklerini kaydeden Adanalı, Carter’ın takıma katılma sürecini ve ilk maçını şu sözlerle anlattı:

”Oyuncumuzun menajeri de İstanbul’dan geldi. Vestel’li yöneticilerle görüştükten sonra Carter’la saat 14.30′da sözleşme imzaladık. Daha sonra Manisa’dan Tire’ye yola çıktık ve maça 20 dakika kala Uşak Üniversitesi Belediyespor maçına yetiştik. Takım arkadaşlarının da motive ettiği ve takıma çok çabuk uyum sağlayan Carter, karşılaşmada çok iyi bir performans gösterdi. Takım da iyi bir oyun ortaya koyunca, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.”



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More