Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Ocak 2021 Salı

26.01.2021 AVRUPA KUPALARI TAHMİNLERİ

 


CSM Oradea – Beşiktaş Icrypex

FIBA Avrupa Kupası 1.Turunda D grubu maçları İstanbul’da Beşiktaş’ın ev sahipliğinde başlıyor. Grubun ilk maçında Beşiktaş’ın rakibi olan CSM Oradea, Romanya liginde11 maçta  8 galibiyetle 4. sırada. Daha önce ligimizde de oynamış Giordan Watson  dışında Dragan Zekovic, Nikola Markovic ve Aaron Broussard takımın diğer skorer isimleri. Son lig maçlarında 84 sayıya ulaştılar. Beşiktaş ise ligimizde ki skorer takımların içinde. Son lig maçında Galatasaray’ı yenerken 82 sayıya ulaştılar. İki skorer ekibin mücadelesinde ilk tercihim 154,5 sayılık baremin aşılacağı olacak. Alternatif olarak önerim ise  Beşiktaş’ın en az 9 sayılık galibiyeti olacak.

Alt / Üst (UZ Dahil) (154,5) ÜST -1,50

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (8,5) MS:2 – 1,45




Anadolu Efes - Kızıl Yıldız

Son Eurolegue karşılaşmasında Zenit deplasmanında kaybeden Anadolu Efes’te sorunlar sürüyor. Shane Larkin’den beklenen katkıyı alamıyorlar. Dunston ve Moerman’ın da kötü olduğu günlerde skor üretiminde sorunlar yaşıyorlar. Birkaç maçtır takımın zekası ile iş yapan oyuncusu Simon’u da etkili kullanamıyorlar. Kızıl Yıldız ise geçen hafta Real Madrid’i yendikten sonra Barcelona’ya yenildi. Genelde skor açısından sorun yaşayan bir ekipler ve Euroleague’de 74 sayı ortalamasına sahipler. Anadolu Efes kadro kalitesi olarak daha üstün olan taraf. Play-off mücadelesi içinde kazanmaya ihtiyaçları var.İlk devreden üstünlük kurarak kazanacaklarını ve maçın toplamda 153,5 sayının üzerinde skor çıkacağını düşünüyorum.

İlk Yarı Sonucu 1 – 1,15

Alt / Üst (UZ Dahil) (153,5) ÜST – 1,52

 

Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika Tel Aviv

Fenerbahçe Cuma akşamı CSKA Moskova’yı yendikten sonra Pazar günü de Fethiye deplasmanında skorer yanını ortaya koyarak kazandı. Son 5 resmi maçta 83 sayının altında skor üretmediler. Kadrolarını ABD’li uzun Kyle O’Quinn ile güçlendirdiler. Son Euroleague maçlarında savunma açısından da iyi iş çıkarttılar. Maccabi ise Euroleague’de 80 sayı ortalamasına sahip. Son 2 maçta Baskonia ve Real Madrid’i yenerken 85 sayının üzerini gördüler. Sakatlık sorunu yaşayan Casspi oynayamayacak durumda. Fenerbahçe mevcut formu ile kazanmaya yakın taraf. Alternatif bahis tercihim ise 154,5 baremden üst tercihi.

Maç Sonucu (UZ Dahil) 1 – 1,32

Alt / Üst (UZ Dahil) (154,5) ÜST -1,50



Türk Telekom - Igokea BC

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi organizasyonu G grubunda tek yenilgi ile liderliğini sürdüren Telekom son lig maçında da Bahçeşehir’i tam 101 sayı üreterek geçti. Son BCL karşılaşmasında Hapoel Jerusalem’e karşı 15 sayı geriden gelerek maçı kazanmışlardı ve bu galibiyet ile de gruptan çıkmayı garantilediler. Igoeka ise Tay Waller ve Jackie Carmichael gibi ligimizi de tanıyan iki oyuncuya sahip ve 74,7 sayı ortalaması ile ligin kısır ekipleri içindeler. Adriyatik ligindeki üretkenliklerini bu organizasyonda sergileyemiyorlar. Ancak ilk maçta Telekom’u iyi savunarak 66 sayıda tuttuklarını da unutmamak gerekli. Igokea bu maçı kazanırsa gruptan lider çıkacak, aksi durumdaysa Türk Telekom lider çıkacak. Denk geçeceğini düşündüğüm maçta savunmalarında ön plana çıkacağını düşünüyorum. Tercihim 158,5 baremden alt. Alternatif tercihim ise Igoeka lehine olan 7,5 sayılık handikap.

Alt / Üst (UZ Dahil) (158,5) ALT – 1,50

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (7,5) 2 -1,35

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More