Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

24 Ocak 2021 Pazar

24.01.2021 CBA ANALİZLERİ

 


Zhejiang Lions - Tianjin Pioneer

Çin Ligi’nin yükselişteki ekiplerinden Zheijang Guangsha Lions  son lig maçında Jilin Tigers’a 1 sayı farkla yenilene kadar üst üste 4 karşılaşma kazanmıştı. O karşılaşmayı da kötü dış şut yüzdesi ile kapattılar.  Lig genelinde 110,3 sayı ortalaması ile en çok sayı atan dördüncü takım konumundalar.Raduljica ve Hu en etkili oyuncuları. Tianjin Pioneer ise ligde son 5 maçta b2 galibiyet aldı. Ligin en kötü savunan takımları içindeler. İki takım arasında bu sezon oynanan  tek maçı Tianjin uzatma sonunda alırken toplamda 269 sayı çıkmıştı. Lions’ın mevcut formunda ligin zayıf takımları ile oynadığı maçlarında etkili olduğunu ve Tianjin’in mücadele edip karşılaşmayı son topa kadar taşıyacağını düşünüyorum. Bu sebeple tercihim +21,5 handikap avantajıyla MS:2. Alternatif tahminim ise ilk devrede 106,5 sayılık baremin aşılacağı olacak.

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (+21,5h) MS : 2 - 1,40

İlk Yarı Alt / Üst (106,5)ÜST- 1,60

 

Shenzhen Aviators - Jiangsu Dragons


Shenzen Aviators ligin son 4 maçında 1 galibiyet almasına rağmen bu periyota kadar üst üste 9 galibiyetle gelmişti. En önemli sorunları olan skor üretimini son karşılaşmalarda aştılar. Jiangsu Dragons ise ligin son 6 karşılaşmasında kaybeden tarafta oldu. Skor üretmede ve savunmada sorunları var. İki takım arasında oynanan son maçı kazanan Aviators bu karşılaşmayı da ilk devreden bitirir düşüncesindeyim. Tercihim 6,5 sayılık handikap dezavantajına rağmen İY:1 . Alternatif tahminim ise 198,5 baremden üst.

 

Handikaplı İlk Yarı Sonucu (6,5)  İY : 1 – 1.40

Alt / Üst (UZ Dahil) (198,5)ÜST – 1,40

Nanjing Monkey King - Jilin Northeast Tigers

Son karşılaşmalarını kazanan iki ekipten ilki olan ev sahibi sıfatındaki Nanjing Monkey King 19 takımlı ligin 18. Sırasında bulunuyor. Skor üretiminde problemli bir takımlar. Ama son 3 maçta ortalamalarının üzerinde skor attılar ve bir gelişim gösterdiler. Jilin Northeast Tigers ise ligin üst sıralarını zorluyor. Son 3 maçta 2 galibiyete sahipler. Lions’ı yenerken %40’a yaklaşan bir üç sayı yüzdesine ulaştılar. İki takım arasında bu sezon oynanan 3 maçı da kazanan, kazanırken de farka ulaşan Tigers maçın net favorisi. 11,5 sayılık handikapı aşacaklarını düşünüyor ve MS:2 öneriyorum. Diğer tercihim ise 217,5 baremden alt

Handikaplı Maç Sonucu (UZ Dahil) (11,5 h) MS:2 – 1,40

Alt / Üst (UZ Dahil) (217,5) ALT – 1.40

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More