Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Şubat 2017 Pazar

Eskişehir'in İlk Kupası!




Geçen sezonun ortasından başladığı yapılanma ile gelecek sezon BSL'de olmayı hedefleyen Eskişehir Basket sezonun ilk kupası olan Federasyon Kupası'nı bugünkü finalde İstanbulspor Beylikdüzü'nü yenerek müzesine götürdü.

Çok kısa süren tv maceramda Eskişehir Basket'in geçen sezon ki menajeri Serdar Yiğitsoy ile yaptığım bu programda koç Metin Ağırbaşoğlu'nun sezon ortasında gönderilmesini eleştirmiştim. Serdar Yiğitsoy hocamızda bunun gelecek sezon için bir planlama olduğunu ve koçları Brad Greenberg'in 2017-18 sezonunda BSL'de oynama hedefi için göreve getirildiğini,biten sezonda da bu hedef için hazırlıklar yapıldığını söylemişti. Ayrıca bugün kadroda olan bir oyuncuyu da o dönemde almak istediklerini, ancak kulübünün o ismi bırakmadığını söylemişti.

Gelinen noktada takımın iddiası ve hedefi belli oldu. Sezon başında menajer değişikliği yaşadılar. Hatta teknik ekipte küçük rötuşlar yaşadılar. Ve son hedefleri olan BSL'ye yükselmek için mücadeleye devam edecekler. Ancak bugün bir kupa kaldırdılar. Alınan bu kupa camiaya hayırlı olsun. Yapılan uzun vadeli planda her kulübe örnek olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More