Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

4 Kasım 2012 Pazar

Günün İddaa Tahminleri




820 Antalya Bşb - Anadolu Efes

HANDİKAPLAR:8.5 SAYI İY,16.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:156.5 SAYI


Hafta içinde 18 sayı geriden gelerek kazandığı Caja Laboral maçı ile dikkat çeken Anadolu Efes,Antalya deplasmanına çıkıyor.

Antalya BŞB ligde ki ilk galibiyetini geçen hafta aldı.Takımın skor yükünü Jordan Theodore,Ronald Lewis,Warren Carter ve Reha Öz çekiyor.Ligin ilk haftasında Galatasaray M.P’ye açık farkla yenildiler.Ardından ise Türk Telekom ile oynadılar ve Ankara deplasmanından mağlup döndüler.Geçen hafta ise Aliağa Petkim’i deplasmanda yendiler.Maç başına 74.7 sayı atıyorlar.Yedikleri sayı ortalaması ise 81.0

Anadolu Efes ise hafta başında Galatasaray’a mağlup olarak bu sezon ligde ki ilk yenilgisi aldı.Takımın skor yükünü Jordan Farmar, Kerem Gönlüm ve Jamon Lucas çekiyor.Hafta içinde Joshua Shipp’i kadrolarına kattılar.Takımın maç başına sayı ortalaması 79.7.

Antalya BŞB topun değerini bilerek oynayan bir ekip olma yolunda. Her maç daha az top kaybı yapıyorlar. Anadolu Efes ise her maçta 20 civarında hücumu asist üzerinden sayıya dönüştürüyor.Handikaplar yüksek gözükse de ben Anadolu Efes’in sert başlayıp handikap aşacağını ve iyi savunma ile de farklı bir skora imza atabileceğini düşünüyorum.MS:2

MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:2/2 GÜVEN:5/10
TS:156.5 ÜST GÜVEN:5/10


828 Galatasaray (b) - Kayseri Kaski


HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS KAYSERİ KASKİ LEHİNE


TKBL’de ilk 2 haftayı farklı galibiyetler ile bitiren Galatasaray sahasında ligin iddialı ekiplerinden Kayseri KASKİ’yi ağırlıyor. 


Galatasaray lige iki galibiyet ile başladı.Takımın skor yükünü Işıl Alben,Ann Wauters ve Bahar Çağlar çekiyor.Takımın nerde ise yarısı sakatlıklar ile mücadele ediyor.Yeni transferler Lindsay Whalen ve Nevriye Yılmaz bu nedenle takımının formasını henüz giyemezken geçen sezon sakatlanan Alba Torrens’te takıma dönebilmiş değil.Ayrıca Sylvia Fowles’ta bu listeye dahil oldu.Oyun kurucular Işıl Alben ve Şebnem Kimyacıoğlu’da sakat fakat takım kadrosunda yer almaya devam ediyorlar.Şaziye İvegin’de sakatlıktan yeni döndü ve hazır bir görüntü vermiyor. 

Kayseri KASKİ ligin iddialı ekiplerinden biri olduğunu aldığı 2 galibiyet ile gösterdi.Takımın kazandığı 2 maçta attığı sayı ortalaması 76 oldu.Takımın skor yükünü Begüm Dalgalar, Evanthia Maltsi ikilisi çekerken 5 oyuncu 7 sayı üzerinde sayı ortalamasına sahip.Yani dengeli bir skor dağılımları var. Ve bu istatistik paylaşımcı bir takım olduklarının bir göstergesi. 

Galatasaray yerli oyuncularının özverisi ile oynayan bir takım ve bu özveri ile de maç kaybetmediler. Fakat bugün iki oyun kurucusundan alacakları katkının sınırlı kalması sakat oyuncular nedeniyle mümkün gözüküyor.KASKİ’de iyi bir ritm yakaladı.Handikap avantajı da onlardan yana.MS:2 

MS:2 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More