Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Mart 2012 Cumartesi

3 Mart Cumartesi İddaa Tahmini


797- Antalya BŞB(1.5h) - Aliağa Petkim


Antalya, üst üste 3 mağlubiyet aldıktan sonra son 2 maçını kazandı ve ligte kalma adına bir nefes aldı. Takımın skor yükünü Fisher, yeni transfer olan Reynolds ve Jelovac çekiyor.


Aliağa üst üste mağlubiyetlerin ardından son 2 maçını kazandı. Skor yükünü Ümit, Toolson ve Qvale çekiyor. Son haftalarda Qvale ve Ümit'in takıma yaptığı skor katkısı büyük. Antalya'nın son 7 iç saha maçında 156 ve üzeri sayı oldu Aliağa'nın son 4 deplasman maçının 3'ü üst bitti. Bu maçta da bol skor bekleyenlerdenim. Aliağa'nın da galip gelmesini bekliyorum.


TS:161.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:6/10


798 - Trabzonspor - Olin Edirne(2.5h)


Ligin en kritik maçlarından birisi. Alt sıralar çok karıştı ve bu iki takımında mutlak galibiyete ihtiyacı var. Hafta içinde yaptığı açıklamada koç Halil Üner Trabzon taraftarından destek beklediğini ve sezonun en önemli maçına çıkacaklarını söylemişti. Trabzon geçen hafta Aliağa karşısında ezilmişti. Elton Brown harika oyununa devam ediyor. Gibson'da büyük düşüş var.


Olin son 8 maçta 7 mağlubiyet aldı. Geçen hafta sakatlıklarla boğuşan Tofaş'a mağlup oldular. Yerli oyunculardan iyi katkı gelmiyor. Takımın başına tekrar Gökhan Taştimur getirildi.


TS:142.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:7/10
IY: 1 GÜVEN:6/10 


807 - Tofaş(10.5h) - Banvit


Tofaş'ta sakatlık sorunu git gide can yakmaya başladı. Hafta içinde antremanda sakatlanan İnanç Koç sakatlıklar kervanına katıldı. Kupa maçında sakatlanan Barış Özcan antremanlara katıldı ve maçta büyük ihtimal oynayabilecek. Olin karşısında alınan galibiyet moralleri yükseltmiştir.


Banvit ligte son 4 maç dahil olmak üzere son 14 maçta 13 galibiyet aldı. Kupada yendikleri Anadolu Efes'i geçen hafta ligte de uzatmada devirdiler. Haftaiçi Eurocup'da tek yenilgisiz takım St.Petersburg'a ilk mağlubiyetlerini tattırdılar ama diğer maçtan gelen sonuçla elendiler.


Tofaş'a verilen handikapı çok görüyorum ve alt olacağını bekliyorum.


TS:160.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More