Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

4 Aralık 2011 Pazar

İddaa Türkiye Ligleri Tahminleri





828 Antalya Bşb - Galatasaray

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,13.5 SAYI MS ANTALYA LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI


Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Antalya BŞB. kendi sahasında Galatasaray Medical Park'ı ağırlıyor.

Antalya BŞB. geçen hafta Sakota'yı takımın başına getirse de galibiyete ulaşamadı.Takımın 74.4 olan sayı ortalamasında yükü Anthony Fisher,Melih Mahmutoğlu,Stevan Jelovac üçlüsü çekiyor.Takımın ana sorunu ribaund problemi.Kendileri zor hücum ribaundu alıyor,rakibe de kolay hücum ribaundu veriyorlar.Sakota geçen hafta bu soruna kısmen de olsa çare bulmaya çalıştı ve Banvit ile başabaş bir mücadele yaptılar.Bora Hun Paçun ligin ribaund krallığında 6.6 ribaund ortalaması ile 10. durumda.Fisher 4.3 asist ortalaması ile asist krallığının 9.su.

Galatasaray Medical Park ligin en diri ve en dengeli ekiplerinden biri.Takımın maç başına attığı 84,3 sayıda ağırlığı Jaka Lakovic,Preston Shumpert ikilisi elde ediyor.Furkan Aldemir 1.0 ortalama ile ligin blok krallığında 3. durumda.

Antalya BŞB.nin sorunu olan ribaund Galatasaray Medical Park için Furkan ve Andric ile beraber en etkili alanlarından biri konumunda.Takımın diğer bir silahı ise Tutku-Andric ikili oyunları.Bu ortamda Antalya BŞB.nin kazanmasını beklemek zor.Galatasaray handikapı da baremi de aşar.


MS:2 GÜVEN:6/10
TS:155.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



831 Uşak Üniv. Bld. Spor - Gelişim Koleji

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS GELİŞİM KOLEJİ LEHİNE


TB2L'nin en çok seyirci çeken takımlarından biri olan Uşak Üni. Bld.Spor kendi sahasında Gelişim Koleji'ni ağırlayacak.

Uşak ligde 80.7 sayı ortalaması ile oynayan bir takım.Ekibin skor sorumluluğunu Di Juan Harris,Nikolay Pastal,Mehmet Azmi Turgut ve Engin Algın sağlıyor.Maçları 1800 kişilik salonlarında full dolu oynuyorlar.İç sahada aldıkları son 2 mağlubiyette sürpriz sonuçlar oldu.Ve son mağlubiyetlerini Ankara'da geçen hafta aldılar.Dİ Juan Harris'İn savunma problemi aşikar.20,9 sayı ortalamasına sahip olan Harris bu istatistikte lig 3.sü,asist krallığında da 5,7 asist ortalamasıyla 6. top çalma krallığında 1,7 top çalma ortalaması ile 9. durumda.Ligin ribaund krallığında 6. olan Nikolay Pastal 9.7 ortalamaya sahip.

Gelişim Koleji ligde 70,5 sayı ortalamasıyla oynayan bir takım.Takımın skor sorumluluğunu Özgün Önver,Sertay Gürsu ve De Vaughn Washington ele alıyor.8 kişilik dar bir rotasyon ile oynuyorlar.Deplasmanlarda aldıkları 2 galibiyette de rakiplerine göre oynadılar.Akhisar Bld. önünde galip gelirken rakiplerine sadece 50 sayı izni verdiler.De Vaughn Washington ligin blok krallığında 1,3 blok ortalamasıyla 2. durumda.Serkan Menteşe de ligin top çalma krallığında 2.3 ortalama ile 3. sırada.

Bir tarafta son haftalarda toparlanan,seri galibiyetler elde eden Gelişim Koleji,diğer tarafta ise seri mağlubiyetler ile buraya gelen Uşak Üniversitesi Bld. Spor var.Uşak Üniversitesi seyirci desteğini de ele alarak kazanır.

MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:3/10



834 Fenerbahçe - Erdemir

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMİ:154.5 SAYI


Euroleague'de kritik bir galibiyet alarak grup liderliğine yükselen Fenerbahçe Ülker kendi sahasında Erdemir'i ağırlıyor.

Fenerbahçe Ülker ligde 80.6 sayı ortalaması ile oynayan bir takım.Takımın ligde ki skor sorumluluğunu Roko Ukic,Ömer Onan,Oğuz Savaş, Bojan Bogdanovic ve Emir Preldzic sağlıyor.1.0 blok ortalaması bulunan Gist bu istatistikte lig 3.sü durumunda.Son Euroleague maçlarını oynarlarken rakibin skorerini iyi kilitlediler.Kısalardan iyi verim aldılar.

Erdemir son 5 maçını da kazanarak İstanbul'a geliyor.Takımın kimyası oturmuş durumda.Maç başına 75,9 sayı atıyorlar.Skorda takımı sürükleyen isimler Ray Wesson,Gerrod Henderson,Soner Şentürk oluyor.Henderson 16.9 sayı ortalaması ile ligin bu istatistiğinde 8. sırada.7.1 ribaund ortalamasına sahi Wesson ribaund krallığının 7.si konumunda.Soner Şentürk lgin asist krallığında 4.7 ortalamayla 6. sırada.Altan Erol ligin top çalma krallığında 1.8 ortalama ile 4. durumda.

Fenerbahçe Ülker ligde kendi sahasında yenildiği Türk Telekom maçında pota altında problem yaşayarak yenildi.Erdemir'de bu rotasyon kısıtlı.Fenerbahçe Ülker kısaları Perşembe günü çok formda gözüktü ve iyi savunmalarını skorer oyunları ile süslediler.Önce Fenerbahçe Ülker sonra ise üst tercihinde bulunacağım.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:154.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



838 M. M Piyango - Ted Kolejliler

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS MALİYE MİLLİ PİYANGO LEHİNE


TB2L'de zirve mücadelesi veren iki Ankara ekibi hafatnın en önemli maçında karşılaşıyor.

Maliye Milli Piyango ligin 8 galibiyetli ekiplerinden biri.Takımın maç başına attığı 85,5 sayının genelini Ümit Türkoğlu,Arthur Johnson,Fırat Aydemir üçlüsü sağlıyor.Takımın kendi sahasında oynadığı maçlarda mağlubiyeti yok.Arhur Johnson ligin blok krallığında 1.2 ortalama ile 3. durumda.

Optimum Ted Ankara Kolejliler ise ligde 9 galibiyete sahip.Maç başına 76.1 ortalama ile sayı atıyorlar.Olumuyiwa Famutimi,Cihan Amasyalı ve Hakan Yapar takımın skorerleri.Famutimi ligin ribaund krallığında 7.5 ortalama ile 10. durumda.Berent Kavaklıoğlu ise ligin asist krallığı 5.liğini 5.9 ortalama ile elde ediyor.

İki ekipte ligin tecrübeli oyuncularını elinde bulunduruyor.Ted Kolejliler antrenörü Murat Özyer özellikle ribaundlara büyük önem veriyor.Son 7 maçtır kazanan Ted Kolej bu maçı almaya daha yakın olan taraf.

MS:2 GÜVEN:6./10
İY-MS:1/2 GÜVEN:3/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More