Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Haziran 2011 Pazar

Olin'in Gündeminde Hakan Demirel ve Polat Kocaoğlu Var...

  Kadrosunda ki bütün oyuncuları yitiren,bütçe de küçülmeye giden ve katılma hakkı elde ettiği Eurochallenge kupasına katılmayacağını bildiren Olin transfer de yavaş yavaş yol almaya başladı.Twitter üzerinden alınan haberlere göre Olin'in hedefinde Hakan Demirel ve Polat Kocaoğlu var.


Hakan Demirel milli takım formasını giymiş bir oyun kurucu.Geçen sezonu Erdemir Ereğli'de geçirdi ve 11.0 sayı-3.4 asist ortalaması yakaladı.Tofaş orijinli .NCAA'de Gonzago ile denemesi  oldu fakat profesyonel olduğu ortaya çıkınca ceza aldı ve daha sonra gelecek vaad ettiği için Fenerbahçe Ülker kadrosunda 2005-2006'dan itibaren 4 sezon yer aldı.Sonrasında ise Ereğli'nin yolunu tuttu.


Polat Kocaoğlu ise ligimizin gezginlerinden.1979 doğumlu oyuncu en son Antalya B.Ş.B kadrosunda yer aldı.O da Hakan gibi Tofaş orijinli.Uzun forvet oynuyor ve zaman zaman pivot pozisyonunu da dolduruyor.Geçen sezonu 9.1 sayı-3.3 ribaund ortalamasıyla kapattı.


Gündemde ki isimlerden Hakan Demirel ihtimali mali portre nedeniyle zayıf.Polat ise oldu gibi.Olin için coach Taştimur'un koyduğu 500 kombine hedefine de ulaşılırsa kurulacak kadro yine heyecan verici olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More