Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Haziran 2011 Pazar

Fenerbahçe Ülker'de transfer başladı.

Fenerbahçe Ülker şampiyonluğu kazandı.Fakat planlaması çok önceden yapılan bu kupanın ardından ekip boş durmuyor.Gelecek sezon için hedef İstanbul'da düzenlenecek EL Final Four'u olarak belirlendi ve çalışmalara başlandı.Bu çalışmaları teyid eden Ümit AVCI imzalı haber bugün basında yayınlandı ve bir süredir ilgilenildiği duyumu alınan iki oyuncuya imzalar attırıldı.


Anlaşılan oyunculardan James Gist sezonu Partizan'da geçirdi.Euroleague'de 11.4 sayı,6.9 ribaund,1.0 blok ortalamasıyla oynadı.2.06'lık oyuncu Adana doğumlu bir uzun forvet.Aşağıda Zagreb önünde yaptığı iki smaç var.Büyük ihtimalle Kinsey'den boşalacak spektaküler smaç kontenjanını dolduracak...












Diğer transfer Bojan Bogdanovic ise Marko Tomas ve Roko Leni Ukic gibi bir Hırvat.Spajiha ile de vatandaş aynı zamanda.2 ve 3 numaralarda oynayabiliyor.2.03'lük oyuncu geçen sezon Euroleague'de 18.0 ortalama ile sayı kralı oldu.Fakat takımın tek skor opsiyonu gibi oynadı.Yani 18 bu satırların yazarına göre aldatıcı bir ortalama.Fakat iş yapacak oyuncu olduğu da kesin gibi.Bogdanovic'e ait bir videoyu aşağıya koyuyorum.Video bu sezona ait.EL TOP 16 turunda 5. hafta MVP'si  olduğu maça ait.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More