Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Mayıs 2021 Perşembe

Pınar Karşıyaka - Türk Telekom Bahis Analizi

 



Pınar Karşıyaka - Türk Telekom

 

Basketbol Süper Ligi normal sezonu bitiminin ardından play-off’lar başlıyor. Play-off eleme maçları finaller dışında 3 maç üzerinden yapılacak. Ve 2 galibiyete ulaşan takımlar tur atlayacak.


Pınar Karşıyaka son dönemin en çok maç yapan ekibi. Geçen hafta Çarşamba akşamında Fiba Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçına çıkıp finale kadar yürüyen ve 3 maça da çıkan İzmir ekibi sonrasında bir de Basketbol Süper Ligi erteleme maçı oynadı. Şampiyonlar Ligi’nde ikinci oldular. Son erteleme maçında Beşiktaş’a yenilirken Fransız milli uzun Amath M’baye ve forvet Metecan’ı kullanamadılar. Rakiplerinin dış şut katkısını engelleyemediler. Ancak maçın kaybedilmesinde en önemli neden yorgun kadronun serbest atışlarda dahi %53’lük düşük bir isabet yüzdesi sağlaması oldu.Onuralp Bitim form durumunu yükselttiğini son bir haftada oynanan 4 maçta da gösterdi.

Türk Telekom 6. Sıradan play-off’a girdi. Kadro kalitelerine baktığımızda Wiltjer, Dekker ve O’Bryant gibi önemli uzunlara sahipler. Özelllikle Dekker ve Wiltjer dış şutu ile de rakiplerini  geniş alanda savunma yapmaya mecbur bırakıyor ve bu sayede kısalara alan açabiliyorlar.Ancak Nick Johnson dışındaki kısalardan katkı alamadılar. Deplasmanda Fethiye ve Galatasaray gibi küme düşmeme mücadelesi içinde yer almış takımlara dahi yenildiler. Son lig karşılaşmalarını yaklaşık 20 gün önce oynayıp %35 3 sayı yüzdesinde kalarak  Tofaş’a 95-87 kaybettiler.

Telekom sezon başından bu yana kadro kalitesinin altında bir performans ortaya koydu. Karşıyaka daha formda gözüken ekip.Üstelik Metecan ve M’Baye sakatlık problemi olsa da oynayacak. Yunus’un sakatlığı var, onun oynama kararını da maç saatinde verecekler. Karşıyaka; D.J Kennedy, Tony Taylor ve Sek Henry gibi kısalarının kalitesi ile kazanan taraf olmaya yakın. Ayrıca Karşıyaka’nın son bir haftada sergilediği mevcut savunma konsantrasyonu ile de 163,5 sayıdan alt önereceğim.

Alt / Üst (UZ Dahil) (163,5) ALT – 1,50

Maç Sonucu (UZ Dahil) :MS:1 – 1,25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More