Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

4 Aralık 2011 Pazar

Beşiktaş Milangaz Charles Smith Ve Golubovic'i mi Getiriyor?




Lokavtın bitmesiyle beraber Deron Williams ve Semih Erden'i kaybeden Beşiktaş Milangaz'ın,ligimizde daha önce oynamış 2 oyuncu ile anlaşarak,bu oyuncuların boşluklarını dolduracağı iddia edildi.

Bu oyunculardan ilki olan Charles Smith 2005-2006 ve 2008-2010 yıllarında Efes Pilsen'de oynadı.ABD'li oyuncu 2 numara mevkisinde savunması ile dikkat çekti.1975 doğumlu olan ve bugün 36 yaşında olan oyuncu sezon başında Lottomatica Roma tarafından serbest bırakılarak boşa çıktı.Oyuncunun en önemli başarıları olarak 2007 yılında Real Madrid ile Uleb kupası şampiyonluğu - MVP Ödülü ve İspanya kupası şampiyonluğu ,2004-2005 sezonu Euroleague en iyi 2. takıma seçilmesi ve sezonun en skorer oyuncusu ödüllerini alması sayılabilir.

Bu oyunculardan diğeri olan Golubovic ülkemizde Banvit formasını giydi.2010-11 sezonunda Banvit forması ile 11.33 sayı-5.43 ribaund ortalaması yakaladı.Karadağlı pivot sezon başında Ukrayna ekibi Azovmash ile anlaşmış fakat orada oynadığı 8 lig maçından sonra serbest bırakılmıştı.

Beşiktaş Milangaz antrenörü Ergin Ataman bu transfer gelişmelelerini biraz önce yalanladı.Eğer anlaşılırsa iki oyuncu da yarar sağlayacaktır:Fakat sınırlı verimlerini full kapasite ile kullanmak durumunda kalacaklar.Ergin Ataman bu nedenle ince eleyip,sık dokuyor sanırım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More