Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

12 Ocak 2013 Cumartesi

12.01.2012 TB2L İddaa Tahminleri




777 Vestel - M. M Piyango

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS Vestel Lehine 

TB2L’de ilk devre sona eriyor.İlk devrenin son haftasında Vestel ile Maliye Milli Piyango Manisa’da karşılaşıyor. 

Vestel ligde hedeflediği yerin uzağında kalan bir takım.Takımın skor yükünü Justin Knox,Tay Waller ikilisi üstlenirken Kerem Özkan ve Serhat Uğur’da katkı veriyor.Maç başına 77 sayı olan ortalamaları ile ligin verimli ekiplerindenler.



Maliye Milli Piyango geçen hafta sonunda Yeşil Giresun Bld’yi yenerken çok zorlandı.2 uzatmalı maçın kahramanı 16 sayı,5 asist ve 5 ribaund ile oynayan Zach Graham idi.Takım ligin zirvesinde ki 3 mağlubiyetli 3 ekipten biri.Takımın skor yükünü Zach Graham,Hakan Yapar ve Derek Williams üstleniyor. 

Vestel bu güne kadar kendi sahasında Trabzonspor ve Akhisar Bld’ye kaybetti.İki takımında ortak özelliği hareketli kısalar ile oynaması.Maliye Milli Piyango’da bu tip kısalar var.Ve Ankara temsilcisi deplasmanlarda daha iyi oynuyor.MS:2 

MS:2 GÜVEN:6/10


778 Pertevniyal - Uşak Üniv.

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS PERTEVNİYAL LEHİNE
 

TB2L’de şampiyonluk mücadelesi veren Uşak Üniversitesi Pertevniyal deplasmanına çıkıyor. 

Pertevniyal ligin genç takımlarından biri.Anadolu Efes’in altyapısı konumunda olan ekip ligin 14. sırasında.Takımın skor yükünü Dewayne Reed, Anthony Brown,Tayfun Erülkü ve Cedi Osman üstleniyor. 

Uşak Üniversitesi iyi bir hava yakalayarak ligin ilk 3 sırasında ki ekiplerden biri oldu.Takım son 5 maçtır sürekli kazanıyor.Ekibin skor sorumluluğunu Ercic Buckner ve Justin Carter üstlenirken 4 isim daha skora katkı veriyor. 

Uşak Üniversitesi deplasmanları genelde kazanıyoFakat çok büyük farklar ile kazanmıyor.Yinede formda bir ekipler.Pertevniyal EBBL ekiplerinden Büyükçekmece ile yaptığı hazırlık maçında göz doldurmadı.Tahminim İY:2 

İY:2 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More