Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

6 Ocak 2013 Pazar

06.01.2013 İddaa Tahminleri



787 Uşak Üniv. - İzmir Bşb (İlk Yarı 1)

HANDİKAPLAR:12.5 SAYI İY,22.5 SAYI MS İZMİR BŞB LEHİNE 


TB2L’de galibiyet alamayan ve ligden düşmesi neredeyse kesinleşen İzmir BŞB,Maçkolik.com Uşak Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşıyor. 

Uşak Üniversitesi bu sezon play-offa kalmak ve iyi bir derece yapmaka için kurulmuş bir kadro.Takımda bu igi bilen oyuncular ağırlıkta.Şehir BBL’ye yükselmek için yapulan mücadeleyi sevdi ve havaya girdi.Bu durumu antrenör Ozan Bulkaz ” Kuruluşundan bu yana kulübün içindeyim. İlk defa böyle bir hava yakalandı. Sokakta herkes bizle basketbol ve takımın durumunu konuşuyor. Taraftarlar deplasmana da gelmeye başladı. Uşal halkıyla birlikte büyük bir aile oluşturduk.Esnaf oyunculardan para almak istemiyor” sözleriyle açıklıyor.Takımın skor yükünü Justin Carter,Eric Buckner ve Onat Akış üstleniyor.Ayrıca 4 isimden daha skor katkısı alıyorlar. 

İzmir BŞB ise sadece Türk oyuncular ile mücadele eden ve galibiyeti olmayan bir ekip.Zaman zaman iyi mücadele ettikleri olsa da oyundan 2. Veya 3. periyodda düşüyorlar.Takımın skor yükünü pivot Tamer Gürpınar çekiyor.Genç bir ekipler. 

Uşak Üniversitesi iyi bir hava yakaladı ve maçın mutlak favorisi.İzmir BŞB önünde rahat kazanacaklarını ve ilk yarı handikapını aşacaklarını düşünüyorum.Oran arttırmak için İY-MS:1/1 denenebilir. 

İY:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5/10



788 Galatasaray (b) - Fenerbahçe (b)

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS GALATASARAY LEHİNE
SAYI BAREMİ:141.5 SAYI 


TKBL’nin 2 güçlü takımı Galatasaray ve Fenerbahçe Kadınlar Türkiye Kupası finalinde karşılaşıyor. 

Galatasaray bu karşılaşmaya eksikler ile çıkacak.Takımın pota altındaki en büyük kozu olan Sylwia Fowles babasının ani ölümü nedeniyle ülkesine döndü.Nevriye Yılmaz’ın durumu maç saatinde belli olacak ama oynasada verimi meçhul.Takım bu sezon Sancho Lytlle,Lindsay Whalen ve Işıl Alben’in skor katkısı ile ayakta duruyor. 

Fenerbahçe buraya gelene kadar İstanbul Üni. Ve Ceyhan Bld engellerini aştı.Takımın skor yükünü Cappie Pondexter ve Angel McCoughtry çekiyor.Birsel,Esmeral ve Ivana Matovic’te önemli bir skor katkısı sağlıyor. 

Fenerbahçe rakibinden daha geniş bir kadro ile maça çıkacak.Maçın ismi nedeniyle başlarda bir çekişme olması muhtemel.Fakat maçın sonunda kazanan tarafın Fenerbahçe olacağını düşünüyor olsamda handikap çok geldi bana.Bundan 10 gün önce oynanan lig maçı 150 sayı ile bitmişti.Bu nedenle üst tercihinde bulunuyorum. 

TS:141.5 SAYI ÜST GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:5/10



789 Aliağa Petkim - Gaziantep Bşb

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS GAZİANTEP BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:141.5 SAYI 


BBL’de son haftaları iyi geçiren Gaziantep BŞB ve son haftalarda istikrarsız bir görünüm sergileyen Aliağa BLD İzmir’de karşılaşıyor. 

Aliağa Bld. son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyor.Geçen hafta sonunda Fenerbahçe Ülker’e yenilirken potalarında 95 sayı gördüler.Bir hafta öncesinde ise Tofaş’ı farklı yendiler.Takımın skor sorumluluğunu yabancı oyuncular Lionel Chalmers,Torin Francis,Preton Shumpert ve yerli isimler Orhan Haciyeva ile Ersin Görkem üstleniyor. 

Gaziantep BŞB koç değişikliğinde sonra iyi bir hava yakaladı.Takım o hava ile daha iyi basketbol oynuyor.Hafta içinde Lorenzo Gordon ile anlaştılar.Daha önce Aliağa Bld. ile ligimizde oynayan bu forvet skorer yönü ile dikkat çekmişti.Takımın skor yükünü Isiah Swann,Joey Dorsey,Mutlu Akpınar, Jerome Collins ve sakatlığı nedeniyle ay sonuna kadar oynayamayacak olan Charles Rhodes üstleniyor. 

Gaziantep BŞB antrenörü Cem Akdağ’ın istediği tempolu oyunu çok iyi oynuyor.Deplasmanlarda da direnç gösteriyorlar.Aliağa önünde handikap avantajını koruyacaklarını düşünüyorum.Üst tercihi de güzel duruyor. 

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:141.5 ÜST GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More