Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Haziran 2021 Perşembe

Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko Bahis Analizi

 


Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde final serisi İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda start veriyor.

 

Anadolu Efes finale çıkarken Royal Halı Gaziantep’i 2-0 ve Beşiktaş Icrypex’i de 3-0 ile geçti. Oynadığı 5 play-off maçını da kaybetmezken bu 5 maçta 95 sayı ortalamasına ulaştı. Bu 5 maçta yedikleri sayı ortalaması ise  73,8 oldu. Geçen hafta sonunda ise Euroleague kupasını kazandılar. İlk maçta CSKA Moskova karşısında zaman zaman zorlandılar. Farkı açmışken rakibin geri gelmesine izin verdiler. Finalde ise Larkin’in devreye girmesi ile beraber kazandılar. Formdalar. Micic,Larkin,Beaubois gibi çok dominant kısalara sahipler. Sertaç ise kariyerinin en formda dönemini yaşıyor.

Fenerbahçe Beko ise Darüşşafaka sersisini 2-0 ile geçtikten sonra Karşıyaka’yı 3-1 ile geçti. Bu 6 maçta ortalama 83,3 sayı atarken, 77,83 sayı yediler. Yarı final serisinde Dyshawn Pierre’den yararlanamadılar. Son yarı final maçında ayağı burkulan Jan Vesely ve burnu kırılan  Nando De Colo ise dün takımla idmanlara başladı. İki isminde bu mücadelede forma giymesi bekleniyor. Karşıyaka serisinin İzmir’de oynanan son iki maçında Melih ve Barthel’den aldıkları katkıyı Guduric’ten alamadılar. Genç Tarık Biberovic ise verimli ancak savunmada problemli bir görüntü verdi. 

De Colo ve Vesely'nin devam eden problemleri nedeniyle Fenerbahçe Beko'nun gücü sınırlı durumda. Son 10 resmi maçını kazanan Anadolu Efes bu nedenle maçın net favorisi. Ben de kazanacaklarını düşünüyorum. Kazanırken de 83 sayıyı aşacaklardır düşüncesindeyim. 


Ev Sahibi Alt / Üst (UZ Dahil) (83,5) ÜST - 1,59

Maç Sonucu (UZ Dahil) 1 - 1,36 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More