Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

23 Ocak 2021 Cumartesi

23.01.2021 BSL BAHİS ANALİZLERİ

 


Türk Telekom - Bahçeşehir Koleji

 

Basketbol Süper Ligi’nde oynadıkları son Anadolu Efes maçında maçı son topa kadar taşıyan Telekom yenilgiye engel olamasa da attığı 84 sayı ile dikkat çekmişti. Son 3 lig maçını kaybettiler. Ve üçüncü sıra ile aralarında 5 galibiyetlik bir fark oluştu. Play-off’un son sırası ile aralarında ise 1 galibiyet kaldı. Lig genelinde ribaund üstünlükleri ile dikkat çekiyorlar. Skor üretimi açısından da sorun yaşamıyorlar.Sahalarında etkili bir takımlar ve Ankara’da oynanan lig maçlarında %75’lik bir kazanma yüzdesine sahipler. Bahçeşehir Koleji ise son Darüşşafaka maçında kaybederken ribaundlarda çok ezildi ve top paylaşımları da sınırlı kaldı. Erhan Ernak yönetiminde oynadıkları lig maçlarında rakiplere maç başına ortalama 82 sayı izni verdiler. Telekom ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı kazanmıştı. Play-off iddialarını korumak için bir kez daha kazanırlar. MS:1 dışında bir diğer seçimim de 160,5 baremden üst olacak.

MS:1 – 1.25

TS (Uz. Dahil) :160.5 ÜST – 1.55

 

Beşiktaş –Galatasaray

 

Geçen hafta sonunda Fenerbahçe’yi yenerek 2 maçlık yenilgi serisinin sonuna gelen Beşiktaş hafta içinde bir de sponsor desteği buldu ve şube adına olumlu olan bu gelişme ile beraber mali sorunları çözme yolunda önemli bir adım attı. Fenerbahçe maçında özellikle pota altını sürekli kuvvetli tutmaları dikkat çekmişti. Bu güç ile beraber Blackmon dışarıdan 7 üç sayı sokarak 32 sayıya ulaştı. Furkan’dan gelen 19 sayıda önemli diğer not oldu. Galatasaray ise geçen hafta sonunda Ormanspor’u yenerken özellikle son periyotta iyi savunma yaptı. Ancak halen istenen düzeyde savunma yapamıyorlar ve hafta içinde formalite olarak çıktıkları Sassari maçında 92 sayı yediler. Beşiktaş daha formda olan taraf ve kazanmalarını bekliyorum Diğer bir ihtimal ise 162,5 baremden üst.

MS: 1 – 1,65

TS (Uz. Dahil) :162,5 ÜST – 1,52

Darüşşafaka -Büyükçekmece Basketbol

 

Geçen haftayı Bahçeşehir galibiyeti ile kapatan Darüşşafaka öncesinde de Telekom’u yenmişti ve BSL’de play-off için iddialı bir konuma gelmeye başladılar. Ribaundlarda etkin olan ekibin en önemli özelliklerinden bir diğeri ise savunma performansı. Ayrıca Doğuş Özdemiroğlu’nun topu kullanma ve skora katkı anlamında yaşadığı gelişim dikkat çekici. Magette transferleri ile oyun kurmada yaşadıkları sorunu da minimize ettiler. Büyükçekmece ise Karvel Anderson’un sakatlığı sonrasında tam düzeldi derken diğer kısalardan gelen haberler ile iyice daralan bir kısa rotasyonu ile oynuyor. Son 3 lig maçını kaybettiler ve kaybederken de bildiğimiz skorer yanlarını ortaya koyamadılar. Farrell üzerine binen sorumluluğunda etkisi ile kötü şut seçimleri yapmaya başladı. Ve o da geçen hafta sakatlandı bu karşılaşmada da parkeye yüksek ihtimalle çıkamayacak. Hafta içinde eski Galatasaray ve İBB oyuncusu Klobucar ile ilgilendikleri yazıldı ancak kulüp resmi bir açıklama yapmadı. Daçka favori olan taraf ve kazanacaklarını düşünüyorum. Ayrıca bir diğer bahis önerim de Büyükçekmece için 80,5 sayı altı.

 

MS: 1 – 1,22

Deplasman Alt/Üst (Uz. Dahil) 80.5  : Alt -  1,60

 

Anadolu Efes - OGM Ormanspor

Anadolu Efes ligin namağlup lideri. Ligde geniş bir rotasyon kullanıyorlar. 2 gün önce Moskova deplasmanında Zenit’e yenilirken özellikle ilk devrede kötü oynadılar, kötü dış şut attılar. Micic ve Larkin ikilisi son 2 çeyrekte etkiliydi. Ormanspor ise küme düşmeme mücadelesi içinde. Geçen hafta 19 sayı öne geçtikleri Galatasaray maçını ana rotasyonun yorulması nedeniyle son periyotta kaybettiler. Savunmada iyi değiller. Ve deplasmanda oynadıkları son 4 maçta maç başına ortalama 87 sayı yediler. Anadolu Efes karşılaşmanın mutlak favorisi. İlk devreden üstünlüklerini kabul ettirerek kazanmalarını ve 90 sayı bandının üzerinde skor üretmelerini bekliyorum.

Ev Sahibi Alt/Üst (Uz. Dahil) 89.5  : Üst -  1,52

Handikaplı İY:  1 (-8,5h) – 1,48  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More