Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Nisan 2012 Cuma

Balıkesir Fark Yemez









782 Final Gençlik - Balikesir Basketbol

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS BALIKESİR BASKETBOL LEHİNE


TB2L'de sezonun sonu yavaş yavaş gelirken son 2 haftaya giriliyor.Ve ligde play-off kovalayan Finalspor,ligin rahat ekiplerinden Balıkesir'i konuk ediyor.

Finalspor ligde 7. durumda.Play-off'u garantilediler.Fakat sıralamada ki yerleri henüz belirsiz.Maç başına 77.8 sayı ortalamasına sahipler.Takımın skor yükünü Esat Sinanoğlu,Orçun Okkalı,Cyrus Tate ve Alfred Aboya üstleniyor.Kendi sahalarında sadece 4 mağlubiyetleri var.

Balıkesir bu sezon için kendisine koyduğu amaca ulaştı ve ligde kaldı.Takımın skor yükünü Charles Jackson,Orbay Kaya,Yunus Akçay ve Mehmet Özdoğan çekiyor.Maç başına 72.0 sayı ortalamasına sahipler.Topu iyi kullanan oyun kuruculara sahipler.

Ligin ilk yarısında oynanan maçın galibi 1 sayı fark ile 79-78 galip gelen Final Gençlik olmuştu.O maçın yıldızı ise Balıkesir'den Charles Jackson olmuştu.Jackson bu maçta Kamerun'lu Alfred Aboya ile eşleşecek.Bu eşleşmede az da olsa bir boy dezavantajına sahip olacak.Balıkesir deplasmanlarda ki kötü karnesini son 3 deplasmandan 2 galibiyet çıkartarak düzeltti.Son maçlarda iyi defans yapıyorlar.Final Gençlik play-off'a 7 ile 4. sıra arasında bir yerde girecek ama sıralaması henüz belirsiz.Deplasmanda kazanan Final Gençlik'in bu maçı kazanacağını düşünsem de jhandikap bana yüksek geliyor.Bu nedenle de MS:2 tercihim var.

MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:2/2 GÜVEN:4/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More